Heeft u een vraag?

contact

Helende dieptemassage voor een pijnloos leven
Effectieve pijnbestrijding met ongezien resultaat!

Nooit eerder waren zoveel mensen in behandeling bij pijnklinieken. Vaak met weinig of zonder resultaat met als gevolg het moeten “leren omgaan” met de pijn. Toch is er een alternatieve methode die soulaas kan bieden bij diverse pijnen. Een dieptemassage werkt namelijk in op de diepste spierlagen en hierdoor kunnen we bij Connect your Body te Diest een blijvend resultaat creëren. Er wordt een verhoogde toevoer van bloed voorzien naar de pijnlijke plaatsen en dus komt er hier ook meer zuurstof terecht. Door een snelle afvoer van afvalstoffen en dus meer plaats voor voedingsstoffen, kan het beschadigd weefsel herstellen en wordt de pijn verlicht.

Pauzes tijdens behandeling

De eerste momenten kan de dieptemassage in Diest die wij aan onze klanten geven als pijnlijk ervaren worden. Omdat elke klant een andere pijngrens heeft, worden er indien nodig pauzes ingelast tijdens de behandeling. Na de korte periode van pijn voelt men al snel verlichting en soelaas. De massage zal al deugddoend ervaren worden.

Vrijkomen van emoties

Dieptemassage werkt in op de diepste weefsels en hierdoor kunnen heel wat emoties vrijkomen. Er wordt hier door therapeut Patrick Laceur veel aandacht aan besteed omdat dit tevens een positieve invloed kan hebben bij het welzijn van de klanten. Hebt u reeds oneindig veel pijnbehandelingen ondergaan en bent u ten einde raad? Neem dan vandaag nog contact op met Connect your Body en u zult finaal van uw pijn verlost worden!

 

Connect your Body

Blanklaerstraat 14
3290 - Diest


Tel.: 013/22 00 45013/22 00 45

BTW BE 0784.178.682

Onze specialisaties

  • Complementaire geneeswijze
  • Gediplomeerd therapeut
  • Complementaire behandelingen
  • Triggerpoint massage
  • Dorn methode
  • Tuina massage