Heeft u een vraag?

contact

Effectieve oplossing van klachten met Dorn Methode
Combinatie Breuss massage en Dorn Methode

Ischias, rugklachten  en andere klachten die samenhangen met de wervelkolom kunnen door middel van de Dorn therapie effectief en blijvend behandeld worden. Deze massage is een zachte gewrichts- en wervelbehandeling die voor blijvend resultaat zorgt.

Verschil in beenlengte

Hoe raar het ook mag klinken, veel mensen hebben last van beenlengteverschil en dit is één van de hoofdoorzaken bij gewrichts- en wervelklachten. Door dit aan te pakken kan men heel wat problemen oplossen en de Dorn Methode bij Connect your Body te Diest is hiervoor het ideale middel. Het beenlengteverschil is meestal te wijten aan subluxatie, het gedeeltelijk uit de kom zijn van het heupgewricht. Soms kunnen het ook de enkels of de knieën zijn die licht uit de gewrichtskom zijn en ook dit kan bijdragen tot beenverlenging langs een bepaalde kant. Tijdens een behandeling gaat u dan ook de kop terug in de kom duwen en op die manier de blokkades opheffen. Na het even lang maken is het als therapeut belangrijk de wervels via druk en dynamiek te corrigeren zodat de spieren niet meteen weer zorgen voor blokkades.

Voorbehandeling

De Breuss massage is een massage van de tussenwervelschijf die zowel psychische, lichamelijke als energetische blokkades kan opheffen. Op die manier krijgen de tussenwervelschijven opnieuw een verbeterde conditie en kan men de wervels opnieuw richten. De Dorn-Methode behandeling die hierop volgt zal veel effectiever zijn dan wanneer men geen voorafgaande massage zou geven. Aarzel niet om meer info te vragen over de diverse behandelingsmethodes of neem contact op voor een Dorn methode massage te Diest. De tarieven kunt u via deze link terugvinden.

 

Connect your Body

Blanklaerstraat 14
3290 - Diest


Tel.: 013/22 00 45013/22 00 45

BTW BE 0784.178.682

Onze specialisaties

  • Complementaire geneeswijze
  • Gediplomeerd therapeut
  • Complementaire behandelingen
  • Triggerpoint massage
  • Dorn methode
  • Tuina massage