Heeft u een vraag?

contact

Triggerpoint massage voor onmiddellijke verlichting
Meer beweeglijkheid en minder pijn

Beschadigde of overbelaste spieren vertonen vaak triggerpoints. Dit zijn kleine knopen die zorgen voor pijn en klachten. Ook de nabijgelegen zenuwbanen kunnen na verloop van tijd beschadigd worden hierdoor, waardoor de klachten enkel maar zullen toenemen. De Triggerpoint massage bij Connect your Body te Diest kan dé oplossing zijn voor al uw klachten.

Aanvulling voor traditionele geneeskunde

De Triggerpoint massage is afkomstig uit Amerika en kan perfect aangewend worden als aanvulling op een traditionele behandeling. Het is een nieuwe techniek die zorgt voor instant verlichting van uw pijn, misselijkheid, gevoelloosheid,…

Herstel lichaam

Na de eerste Triggerpoint massage in Diest zult u al snel ondervinden dat de pijn vermindert of zelfs volledig verdwijnt. U wordt opnieuw beweeglijker en voelt zich beter in uw vel. Het lichaam herstelt stilaan zodat u binnenkort weer heel wat activiteiten kunt doen die u voorheen niet meer kon uitvoeren.

Contact

Zet meteen de stap naar een Triggerpoint massage en u zult na afloop super tevreden zijn dat u toch deze beslissing hebt genomen. Ook voor andere behandelingen zoals de Dorn Methode of een Tuina massage kunt u bij Connect your Body terecht. Hebt u vragen over één van de behandelingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan telefonisch of via mail.

 

Connect your Body

Blanklaerstraat 14
3290 - Diest


Tel.: 013/22 00 45013/22 00 45

BTW BE 0784.178.682

Onze specialisaties

  • Complementaire geneeswijze
  • Gediplomeerd therapeut
  • Complementaire behandelingen
  • Triggerpoint massage
  • Dorn methode
  • Tuina massage